Zadnji dan Bangkoka u ovoj rundi

Helou Helou……poklone ste razmotali, Božićne ručkove obavili….sad dijeta do Stare godine 🙂

Meni se za sad ne sviđa klopa tu – možda nisam imala sreće. Al zbilja mi se diže želudac kad jedem. Sve je tak začinjeno – dok jedem pol vremena provedem brišući nos il plačući. Ak nije ljuto onda je napravljeno s kokosovim mljekom i onda je jelo nekak ljigavo slatko….od čega mi se zbilja povraća. Smršavila bum. Nije loše 😉

Kroz nekih sat i pol uzimam taxi i idem na autobusnu stanicu i lovim bus za Ranong – noćna vožnja, otkud bi u jutro trebala uhvatit neki brodić za mali otočić Ko Chang, di je plan – da nema plana.

Jučer sam išla u potragu za baterijom za laptop i fotić. Kupila sam fotić. Navečer sam saznala di mogu nać bateriju – al jebi ga nisam otišla. Nije mi se dalo – a zbilja mi treba, blesava sam! Sinoć sam se malo tu družila s nekom ruskinjom, španjolkom i vlasnicom hostela. Što je bilo zanimljivo. Ženska spika.

Danas sam se kasno zbudila, popila kavu, nekaj klopnula…otišla podić novce s bankomata i nekaj razmijenit…da se opskrbim s kešom za otok jer tam pretpostavljam nema ni mjenjačnice (ak ima vjerujem da je tečaj koma) ni bankomata, kupila si sim karticu da imam bar neki interenet na telefonu jer tam baš nema wifija….samo u nekim bircevim( tak bar veli Lonely Planet, al ne znam dal da mu vjerujem). Laptop je teško sranje, baterija rikava za pol sata.

U svakom slučaju ak se ne javim, znate da nema neta ni wifija i da sam na otoku i da je sve ok. Ak bu tog sveg bilo se javim.

I da za one brižne….sve te silne bathe koje sad imam sam pospremila u super sigurnu torbicu oko struka….samo malo love imam u novčaniku 🙂

Cmoki cmoki….i uživajte u super dugom vikendu

3 thoughts on “Zadnji dan Bangkoka u ovoj rundi

  1. I da…nocas je pao snijeg!
    Vec ga danas skoro nema, i sunce pici….al sluzbeno je pao 😉
    Da i ti imas friski update iz jaske 😉

  2. Nekaj stekaju komentari…uglavnom, samo sam htjela replicirati na ovaj dio “djeta DO stare godine”….mislim da ce ipak biti “OD nove godine”.

    I svidja mi se tempo kojim pises…nadam se da planiras tako i dalje….uzivam!!!
    I. <3eg

Komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s