Angkor Wat

Sanjam Angkor Wat već 4 godine. Nagledala sam se slika iz Angkora ko ničega – i kaj reći – to je bio totalni spojler.

Jučer sam se konačno pokrenula, do devet popila kavu, iznajmila bic i krenula prema Angkoru. Jel potrebno reći da sam se izgubila, promašila mjesto di prodaju karte…. Vidla sam najfastičniji Angkor Wat – uopće nisam dobila dojam da je to taj famozni hram. Onda sam dalje tražila po karti …nikak se nisam uspijela snać…totalno izgubljena. Odustala sam, počela slušat muziku i uživat u bicu i misla sam si ….jebem ti sve, ak sad slučajno ne naletim na nekaj, odusatajem od Angkora – kakvu su to idiotsku kartu napravili.

Oko 3 popodne sam skužila logiku karte.
Najbolja stvar koja mi se dogodila u Angkoru je da sam konačno probala kokosov orah (sviježi, zeleni) i nažicala sam neku klinku koja mi je probala uvalit mango za jedan dolar da probam plodove nekog kaktusa.
Kad sam krenula na put imala sam dvije stvari koje sam fakat željela vidjeti – Bagan i Angkor Wat. Bagan je u živo bolji nego na slikama, Angkor je definitivno bolji na fotkama.
Platila sam ulaznicu za Angor za 3 dana 40$, nakon 2 dana mi je dosta i sutra idem u Kompong Cham. Veselim se sutrašnjoj ne asfaltiranoj cesti (ista ko i iz Phnom Penha u Siem Reap).
Hvala Bogu da više na ovom putu ne postoji ni jedna stvar koju moram vidjeti – sad mogu konačno samo u pripizdine sa ispod 50.000 stanovnika. Nema prenabrijanih partija, ekipe u ranim dvadesetima koja putuje samo zbog tih kakti najluđih izlazaka ikad. Selendre u kojima u miru mogu sjest u birtiju bez straha da će mi se neki totalni kreten priključit i udavit me sa svojom moronskom pričom.

Volim vas do neba.

6 thoughts on “Angkor Wat

  1. meni su fotke super koliko god bile slikane u bljak raspoloženju ipak si usjela uhvatiti zanimljivosti

  2. Svježi kokosov orah je jedna od najfinijih stvari koje sam imala priliku probat! Dijelim tvoje oduševljenje! Puno pusa i pozdrava Sunči! Malo se kasno uključujem na tvoj blog al veselim se jer ću od sada pa nadalje imat jedno TOLIKO zanimljivo i životno štivo za čitat!!! Puno pusa i pozdrava! 🙂 AnaKa

  3. Hej Anči, drago mi je da ti se sviđa blog. Kokosov orah je prva liga, navukla sam se 🙂 …..ko i na sok od šećerne trske. Ma ima tu genijalnih stvari za probat. Velika pusa

Komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s