Nothing at all – Nan

U Nanu sam već 5 dana….danas sam trebala otići….probudila sam se u 9 sati….istuširala, kava i uz kavu velim da idem u Chiang Rai….i veli mi lik, bus ti je otišao u 9 sati. Pitam ga, kad je sljedeći bus – nema ga. Ta na na na…..Nan još jedan dan.

Kaj se događa u Nanu – ništa! Al ljudi moji apsolutno ništa – a ja sam se zalijepila za njega. U biti se tu skroz dobro osjećam, ništa se ne događa, nemam baš nikakve lude priče ….ništa …ništa….al sviđa mi se atmosfera.

Bio je neki festival za vikend, muzika, tepisi na podu i onda se svi okupe kad padne mrak, kupe hranu na placu i jedu. Muzika je jako glasna.
U Nanu postoji i prekrasna Pagoda s freskama.

Zbog festivala sam mijenjala smještaj točno tri puta. Nevjerojatno, turista ima sve ukupno možda 10, ali su Tajlanđani iz svih strana navalili tu.

Najbolja stvar u Nanu je masaža. Ima jedna starija gospođa, engleski nula bodova. Prvi put sam došla i skroz me je oduševila. Inače, kažu da nema smisla uzimati masažu od jednog sata – jer ti tijelo ne “proradi” – tak da sam ja uzela 2 sata. I ona zbilja skuži tvoje tijelo za 15 minuta, krene od nogu i onda ide prema gore. Genijalno – razvali te skroz. Bila sam dva dana i treći put mi je uz pomoć unuka prevela da su mi ramena i vrat u komi i da mi klasična tajlandska masaža ne može pomoći. I rekla mi je da postoji nešto rigidnije kaj mi može pomoć, al ona ne zna jel ja to hoću. Pokazala mi je kak to poslije izgleda. Izgleda brutalno. U svakom slučaju trljala mi je vrat i ramena s nekim kamenom ili gumom, ne znam kaj je to bilo. Trlja tam di su ti neke nakupine. I onda to u suštini poplavi, imate podljeve. U biti, izgledam ko žrtva silovanja. I kad ti podljevi prođu to se treba razgradi i onda si ok. Uopće ne boli.

Totalna laganica u Nanu….al ak ću ikad dolazit u Tajland, opet, a hoću – doći ću u Nan zbog kraljice masaže. I ak itko ide u Tajland, odite u Nan, na masažu. Najbolja u svemiru.

Nemam pojma – sutra se možda pomaknem iz Nana – nakon 6 dana. Ak ne zaspim jer si ne želim navijat sat. Ak opet propustim bus ću već odlučit kaj ću. Al sat mi nebu zvonil 🙂

Velika velika pusica

4 thoughts on “Nothing at all – Nan

  1. cuki nasmijala si me do suza sa ovom svojom masažom ,unatoč posljedicama ipak si se dala masirati i to tak da čovjek poželi doći u Nan , a i Wat pumin izgleda čarobno . Možda te vrijeme skroz prevari pa ostaneš na još jednoj masaži …pusa

Komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s