Hpa – An, Mijanmar

Kad smo došli u Hpa -an, navlačili smo ruksake do našeg “ljubičastog” hostela. Svako malo smo stajali jer je sunce pržilo na najjače. Prije toga smo se 5 sati pacali na brodu. U centru je bio Hindu festival. Ekipa ima kuke u leđima i drugi ih navlače, imaju na sebi šarene i trešaste instalacije. Najveći ekstrem je vukal auto na tim famoznim kukama. Nisam to mogla gledat, strava.

Taj dan smo se muvali po gradu i niš.

Jučer smo išli u sve te pagode, Bude u spiljama i sve te stvari. Uzeli smo pauzu od podne do dva. U 2 sata evo ti našeg šofera na teškim drogama, ko u crtiću. Od 5 spilja koje smo trebali pogledat popodne, pogledali smo samo 2 i odustali. Wolf je našao neku najvišu zgradu u gradu (7 katova),  popeli se na krov i gledali zalazak sunca. Totalno se kuži da je grad u đungli. Druga perspektiva, u biti je to malo selo. Ko Jaska. 🙂

Navečer smo otišli nekaj klopat, ima jedan super lokal – sa cuckima, mačkama, ekipom koja hračka, sve kak treba. Za dolar i pol se prejedeš divnih stvari.

Hpa An ima neku laganu atmosferu, totalno se zna uvuć pod kožu! Moje mjesto, najviše mi se sviđa pajzl za gablanje sa svim atmosferičnim dodacima!

Ekipa nek vam je veseli i ludi dan!

Puno pusa!

3 comments

  1. ludilo do zore ovi hindi baš se znaju zabavljati uživam, piši piši nam i slikaj ,slikaj i srce ti veliko šaljemo

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s