Trek Kalaw – Inle lake

Ako ko planira ići na ovaj trek  Kalaw – Inle Lake, ne idite u vrijeme ljeta. Nema zelenih rižinih polja, nema baš nikakvog zelenila. Sve je posušeno, temperature dosežu četrdeset stupnjava, a vi hodoate s tim monstrumom na leđima. Za vjerovat je da ćete bit pametniji od mene i da nećete otić na treking sa jeftinim tenisicama iz Pitarela.

Jedva čekam da dođem na to famozno Inle jezero i da ih mogu bacit. Ovo je katastrofa, krenula sam sa žuljevima, al ovo sad je neviđeno. Jedina mi je želja negdje naći zbilja dobre sandale u kojima ću nastavit. Ovo je mučenje. Ima nas pet na treku, šareno društvo, poprilično veselo. Jedino kaj me muči je da baš nisu za luda tulumiranja poslije treka. Baš bi bila mega sretna kad bi mogla dočekat da svane u burmanskoj pripizdini.

Al jbg…..isto tak….znate kolko mogu šutit….tak da dok je dana i dok se hoda u pravilu ne progovorim…. i onda konačno kad dođe moje vrijeme ….ekipa se sprema u krevet, a meni dolazi piva iz sela…..

Trek, ko trek, bilo je zgodnih stvari….klinci koji kupaju bufale u rijeci, spavanje u selendrama. Problem je da me sunjara ubila i da sam preiscrpljena za  fotkanje. Tak da ću vam teško moć pokazat. Vrhunac dana mi je kad dođem u selo di spavam, treking mi je muka. Ne bi nikad nikome preporučila, osobito ne u ovo doba godine, horor. Od ovog ću se oporavljati slijedećih tjedan dana. Nije baš da nemam pojma o fizičkim naporima. Hodala sam puno dulje i puno teže stvari od ovog smeha, al ta sunjara  ubije volju za životom…

Čim smo završili s trekom sam tenke ostavila u šumi…..nema šanse da to perem i da ih ikad više obujem i mislim da sam završila s obuvanjem ikakvih gojzi….zgadilo mi se.

Vozili smo se po Inle jezeru oko sat i pol i konačno došli u odredište Nyaungshwe….mali gradić u kojem imate puno burmanskih masaža al ne da mi se isprobavat.

Curke su odma uzele neki nabrijani program….ja sam se bacila u tešku laganicu.

Thomas i ja smo u usporenom điru. U jutro smo jeli 3 sata, prali robu i bauljali po placu tražeći neku verziju torte za Susane, kojoj je danas ročkas. Znači pazite ovo, imamo hrpu od 8 nečeg ogromnog bijelog tankog (bez okusa), 8 smiješnih malih kolača (biskvit s pekmezom), mini naranče i svijeće.

Nadam se da ću nabacit upload te silne kreative. Sad planiram rentat bic i malo se zgubit u okolici …navečer imamo tulač! Nadam se da spavanje neće bit u 22h.

Puse iz tog nečeg na N….. sutra uzimam noćni bus za Bago!

3 thoughts on “Trek Kalaw – Inle lake

  1. Propustila sam ovu semu s Francuzom jer nisam citala u nocnim satima,neeeeeeeee!Mali je nestao do jutra!Ko mi moze ispricati nesto podrobnije,neka se javi na pm:)

Komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s